ADRESLERİM

ADRESLERİM

21 Şubat 2009 Cumartesi

gelin makyajı

Gelin hanımlar; sizlere sesleniyoruz. Strese ve heyecana hiç gerek yok; inanın birbirinden güzel ve etkileyici renklerle en güzel gelin siz olacaksınız...

Gelin makyajınızı belirleyen en önemli unsurlar nerede nasıl evleneceğiniz ve gelinliğinizin modelidir. Hoş bir kır düğünü ve romantik havalarda uçuşan bir gelinlik giyecekseniz ağır tonlarda uygulanan vamp bir makyaj son derece abes kaçacaktır, değil mi?

Biz her halükarda makyajınızda aşırıya kaçmamanızı öneriyoruz. Çok parlak renkler yerine mat tonları kullanmalısınız. Yoksa resimlerde pırıl pırıl parlayabilirsiniz! Fondöten seçiminizde ise boyun renginize uyan natürel tonları kullanabilirsiniz. Riske atmamak için bazı malzemeleri kendinizde temin edebilirsiniz. Aman makyaja başlamadan önce dişlerinizi fırçalamayı unutmayın! Makyajınızı da aynı saç modeliniz gibi final gününden önce denemelisiniz. Belki de makyaj uzmanının tarzı hoşunuza gitmeyecek ve böylece minik bir araştırma yapmaya vaktiniz kalacaktır.

Kirpikler... Bakışlarınıza anlam katan dolgun kirpikler için, yapışkanlı ve son derece natürel duran takma kirpiklerden yardım alabilirsiniz. Dolgun kirpiklerle çok daha etkileyici bakışlara sahip olacaksınız.

Unutmayın ki en mutlu gecenizden geriye kalan resimlerde, fazla aşırıya kaçmadan hem doğal hem de büyüleyici olmalısınız.

İlerleyen saatlerde makyajınızı tazeleme ihtiyacınız olabilir. Kolayca ulaşabileceğiniz birine pudranızı, allığınızı ve rujunuzu vermeyi unutmayın!!!

Parfüm konusunda da sizlere ufak bir hatırlatma yapmak istiyoruz.

  • Düğün gecenizde asla daha önceden hiç kullanmamış olduğunuz bir parfümü kullanmayın!
  • Takılarınızı parfümünüzü sürdükten sonra takmalısınız;aksi takdirde zarar görebilirler.
  • Parfümünüzü sıkarken aşırıya kaçmayın, onun yerine arkadaşınızın çantasına koyabilir ve ara ara tazeliyebilirsiniz.
Dilerseniz sağ tarafta yazılı linklerden size faydalı firmalara ulaşabilirsiniz yada soldaki linklerden başka bir bölüme geçebilirsiniz.

yada "evlilik ajandam" ile hazırlıklarınıza başlayabilirsiniz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Huzur ve Sağlık Büyük Bir Zenginliktir

Huzur ve Sağlık Büyük Bir Zenginliktir

Bakılmaya Değer Yayınlar