ADRESLERİM

ADRESLERİM

4 Mart 2009 Çarşamba

perde dünyası

Panjurda yenilik

Sunflex alüminyum panjurları, günümüz modern yaşamının artan kalite ihtiyacına dekoratif bir çözüm sunar. Etrafınızdaki panjurlara bir göz atarsanız çoğunda sadece bir fonksiyonellik gözetilmiş, tasarımlarında estetik kaygılar taşınmadığı için kasaları büyük tutulmuştur. Renkleri ise binanın dış yüzeyleri ve çevre düşünülmeden seçildiğinden ve üstelik birkaç yıl içinde solduğundan, grileşerek, eski ve kötü bir görüntüye sahip olmaktadır.

Ayrıca bu panjurlara sahip olanlar, bozulan mekanizmaların yarattığı problemleri çok iyi bilirler. Sunflex alüminyum panjurlar, üstün ithal malzeme ile patentli tasarımlarına uygun olarak üretildiği için problemsiz çalışırlar. Sıkı lisans prosedürleri altında tecrübeli ve iyi eğitilmiş elemanlar tarafından üretilen, Sunflex alüminyum panjurlar, kaliteli, kullanımı kolay ve dayanıklıdır.

Perdelerde jaluzi imparatorluğu...

Alüminyum ve ahşap malzeme ile gün ışığına akılalmaz formlar kazandırabilen jaluzi üreticileri, iki cam arasına yerleştirilen jaluzi, motorlu ray gibi sistemlerle de 2000'li yılların teknolojisini pencerelere taşıyor. Dünyada birçok ülkede 1940'lardan beri geniş bir kullanım alanı bulan jaluziler, ülkemizde inşaat ve pencere sistemlerinin standart olmayışı nedeniyle kısıtlı kullanılan bir perde sistemi oldu.

Ancak son yıllarda, jaluzi satan pek çok firma, aynı zamanda jaluzi üretmeye başlayınca, mekana ve ölçüye göre üretilen jaluzilerin tül ve kumaş perdelerle rekabeti kızıştı.Çeşitli renk ve ölçü alternatifi ile sayısız dekorasyon olanakları sunan jaluziler, sağladığı kullanım kolaylığı ile de dikkat çekiyor. Kolayca açılarak bütün pencereyi tamamen açıkta bırakabilen bu perdeler, ayrıca içeri giren ışık miktarını da ayarlayabiliyor. Belli aralıklarla yıkamaya ihtiyaç duymaması ve kolay temizlenebilmesi de jaluzinin çok tercih edilmesinin başka bir nedeni.

Balon perde

Mekanizma olarak katlamalı perdelerle aynı sisteme benzer. Tül kumaşlarla kullanılır. Genellikle eni büyük camlarda kullanılması tavsiye edilir. Sebebi, perdenin balon şeklindeki kısımlarının küçük enlerde balon görüntüsünü yitirmesidir. Toplama payı 50 cm ile 60 cm arasında değişebilir.


Yeni trend, zincir perde...

Zincir perdeler, alışılmış perde uygulamalarından sıkılan ve sıra dışı alanlar için sizlere tavsiye edebileceğimiz yeni bir ürün. Farklı renklerde metal boncuklardan oluşan zincir perdeler, istenilen en ve boyda hazırlanabilir.

Kullanım alanları; mağaza vitrinleri, galeri, gece klubü, kuaför salonları, büyük alışveriş merkezleri, sahne, otel, fuar standları, restaurant, cafe, pub, bar, eğlence yerleri, evler, işyeri ve hayal gücü ile sınırlı kullanıma açık birçok alan. Farklı çapları ve renkleri bulunur. Stoklu renklerimiz; parlak nikel, koyu nikel, paslanmaz çelik, parlak altın, mat altın ve antik kahvedir.


Ahşabın yeni şekli

Mutfak, banyo, ev, ofis ve daha pek çok alanlara farklı bir dekorasyon anlayışı getiren Türkiye´ nin yıkanabilir ilk ahşap storları etrafımızı suni materyallerin sardığı günümüz mekanlarına, doğanın asla eskimeyen ve eşsiz tarzını getiriyor…

Yıkanabilirlik, antialerjik, UV ışınlarına, toza, neme ve darbelere dayanıklılık özellikleriyle Antique Wood roman style ahşap storlar Afrika´ dan özel olarak ithal edilen malzemelerle üretilip tüketicinin beğenisine sunuluyor. Bakım gerektirmeyen ahşap storların en önemli özelliği yıkanabilir olmaları. Birbirinden farklı tarzların bulunduğu geniş koleksiyonda klasik tasarımlardan, günümüz iç dekorasyon anlayışına uygun naturel ya da renkli dizaynlara rastlamak mümkün. Anavatanı Afrika, Endonezya, Çin, Vietnam gibi orta asya ülkeleri olan Ayous, Oak, Bambu ağaçlarının Sisal, Abaca ve Deniz Yosunu gibi özel hammaddeler ile bütünleştirilerek üretilmesi ahşap storların çeşitlilik ve ayrıcalığını sağlayan unsunlar arasında.

Geniş ürün yelpazesinde fiyatlar ürün grubuna göre değişiklik gösteriyor.Showroomda ayrıca ahşap jaluzi, abajur ve paravan gibi değişik ürünleri de uygun fiyatlarla bulmak mümkün

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Huzur ve Sağlık Büyük Bir Zenginliktir

Huzur ve Sağlık Büyük Bir Zenginliktir

Bakılmaya Değer Yayınlar