ADRESLERİM

ADRESLERİM

12 Haziran 2010 Cumartesi

Kaşarlı ve Sucuklu Susuz Makarna



Malzemeler

Makarna
Kaşar Peyniri
Tuz
Su
Yağ
Sucuk
İstenir maydanoz

Yapılışı

Tencereye makarna,yağ,tuz ve üstünü 2-3 parmak geçecek kadar su konur.Makarna suyunu çekmeye yakın kontrol edilir,gerekirse tekrar su ilave edilir.Pişen makarna bir kenara alınır.

Sucuklar istenilen büyüklükte kesilir,az su ilavesi ile pişirilir.Suyunu çekmeye yakın az yağ konularak kızartılır.

Makarnalar sıcakken,kızarmış sucuk ve kaşar rendesi serpilir,arzu edilirse maydanoz ile süslenir.

1 yorum:

  1. http://belguzar anne.blogspot.com15 Haziran 2010 07:27

    merhaba canımtam yemek yemeyen çocuklar ıçın elıne sağlık

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Huzur ve Sağlık Büyük Bir Zenginliktir

Huzur ve Sağlık Büyük Bir Zenginliktir

Bakılmaya Değer Yayınlar