Sevgili Bahar Çiçeğim bu güzel tarifini bizlerle paylaşmış sağolsun,ellerine sağlık arkadaşım,bizi yalnız bırakmadığın için teşekkür ederim,hayırlı ramazanlar,sevgiler
Sitesindeki diğer güzellikler için TIKLAYINIZ lütfen…
MALZEMELER
- 500 gr tavuk gögsü
- 200 gr kültür mantar
- 1 adet kirmizi dolmalik biber
- 1 adet yesil dolmalik biber
- 1 adet sogan
- karabiber,kirmizi tozbiber, pul biber,bir dis sarimsak
- sıvıyağ
- tuz
YAPILIŞI
Tavuk gögsü kusbasindan biraz daha büyük sekilde kesilir.
Tavaya siviyag konur yemeklik dogranmis sogan pempelesinceye kadar kavrulur,tavuk eti eklenerek sotelenir.
Kirmizi ve yesil dolmalik biberler,yikanmis ve ince kesilmis mantarlar ilave edilerek sotelenir.Baharatlar ve tuzu eklendikten sonra suyunu cekinceye kadar pisirilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder