ADRESLERİM

ADRESLERİM

31 Ağustos 2011 Çarşamba

145.Tarif Gazozlu Meyvalı Tepsi Pastası


Sevgili yeşim,tablo gibi olmuş,ellerine sağlık,inan bakmaya doyamıyorum,nasıl yenirki bu muhteşem görüntüye sahip olan bir lezzet,katılımın için teşekkür ederim.Sayfandaki birbirinden güzel lezzetler içi gelmeye devam edeceğim.Ellerin dert görmesin,iyi bir bayram geçirmeni diliyorum,her şey her zaman gönlünce olsun,sevgiler

pandispanya:

3 yumurta
1 su bardğı tozşeker
1/2 su bardağı sade gazoz
1/2 su bardağı sıvıyağ
2 su bardağı hindistancevizli kekun

krema:

1 kutu 200ml krema
1 poşet krem şanti(toz halde)
1 poşet damla sakızı aromalı creme ole
ve soğuk süt
ayrıca pudra şekeri (damak zevkinize göre)

üzerine:

dilediğiniz meyve ve tart jölesi…
ayrıca pandispanyayı hafifçe ıslatmak için gazoz

pandispanyayı çırpıp tabanı yağlanmış borcamda pişirin.iyice soğutun.üzerini gazoz ile ıslatın.

krema malzemelerini derinbir kaba koyup üstüne ağır ağır süt ekleyin.kremanın yoğunluğunu damak zevkinize göre süt ilave ederek ayarlayın…
soğumuş pandispanyanın üzerine az krema sürüp krema pompası ile şekilli süsleyin.
boşluklara meyva dilimleri doldurun.
üstlerinede tart jölesi sürün. veya az limonlu bal …meyvalar kararmasın…
dolapta dinlendirin…
dilim dilim kesip buz gibi limonata ile servis yapın…

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Huzur ve Sağlık Büyük Bir Zenginliktir

Huzur ve Sağlık Büyük Bir Zenginliktir

Bakılmaya Değer Yayınlar