ADRESLERİM

ADRESLERİM

28 Şubat 2009 Cumartesi

dekorasyon

DUVARLARI GÜZELLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ
Evlerimizde duvarlarımızı dikkat çekici hale getirecek ve evimizin dekorasyonuyla bütünlük sağlamasını kolaylaştıracak bazı çalışmalardan bahsetmiştim. Şimdi sizler için bulduğum ve bazılarını kendimiz kolayca yapabileceğimiz bazı duvar süslerinden örnekler vermek istiyorum.
ŞIK DUVAR RESİMLERİ
Bu resimleri evinizin dekorasyonuna ve renklerine uygun resimlerden seçerek hazırlayabilirsiniz. Seçtiğiniz resimleri çerçeveleterek farklı şekillerde asabilir,boş duvarlarınızı şıklaştırabilirsiniz.
Büyük bir resmi eşit şekilde dörde bölerek birbirini tamamlayan resimler oluşturabileceğiniz gibi,birbirine benzer resimleri farklı boyutlarda küçültüp büyülterek yanyana da kullanabilirsiniz.


DEKOR RESİMLER
Böyle 2 renkten hazırlanan değişik dekor kağıtlarını birer suntaya yapıştırarak veya sunta bulamazsanız kalın mukavvaları birleştirerek ve üzerine yapıştırarak da aynı görünümü elde edebilir,hepini biraraya asabilirsiniz.


Bu resim çalışması çok farklı ve özgün olacak ve duvarınıza çok yakışacak.
Siz de yapabilirsiniz:Değişik desenlerden kareler kesip yanyana yapıştırın.Desenli ve düz desen kağıtlarından değişik motifler çizip kesin ve bunların bazılarını oyup çıkartın. Desenli karelerin üzerine düzleri,düzlerin üzerine desenliler gelecek şekilde yapıştırıp 3. boyutu elde edin.Çerçeveletince resminiz hazır ve çok şık olacak.



MİDYELERDEN DUVAR SÜSÜ
Deniz kabuklarıyla böyle şık bir görünüm elde edebilirsiniz.Böyle bir duvar süsü hazırlamak için: 2 adet çıtayı farklı yerlerinden delin ve iplerle birbirine kareler oluşturacak şekilde tutturun. Deniz kabuklarını da bunların üzerine yapıştırın.


AYNALAR
Bu aynalar duvarınıza hem şıklık katacak,hem de evinizin görünümünü değiştirecek. Siz de zevkinize göre benzerlerini ve daha güzellerini yapabilirsiniz.
Daire şeklinde aynacıdan kestirdiğiniz aynaların etrafına metal plakadan kesebileceğiniz çerçeveleri yapıştırarak elde edebilirsiniz.


DEKORATİF DUVAR PANOSU
Bu duvar panosu özellikle mutfaklarınızı şenlendirecek.Özellikle bir tezgahın arkasında kullanırsanız daha bütünleştirici bir görünüm elde dersiniz.
Pastel tonlarda bir desen kağıdını bir mukavvaya yapıştırarak ve ya bir sunta kullanarak panonun fon bölümünü oluşturun. Koyu renkli ipleri çapraz şekilde yerleştirin ve uçlarını sabitleyin. Panoyu istediğiniz yere yerleştirin.Panonun üzerine çeşitli objeleri asabilir ve panonuzu zenginleştirebilirsiniz. Panonuzun üzerine yerleştirebileceğiniz objeleri de kendiniz hazırlayın.
-Kağıtlardan değişik şekiller keserek kurdele,ip ve çiçeklerle süsleyebilirsiniz.
-Değişik desenlerde kumaşlardan farklı şekillerde küçük yastıkçıklar yaparak bunları da süsleyip asabilirsiniz.
-Sapları kırılmış ama vazgeçemediğiniz kahve fincanlarınıza kavuşmanın tam zamanı. Kahve fincanlarını ortadan ikiye ayırarak yapıştırabilirsiniz. İçlerine çiçek yerleştirerek küçük vazolar halinde kullanabilirsiniz.
-Çiçekleri kurutup asabilirsiniz.
-Sevdiklerinizin resimlerini bu iplerin aralarına yerleştirebilirsiniz.
ELLERİNİZE SAĞLIK,ZEVKİNİZE GÜZELLİK....
KELEBEK-DEN SEVGİLERLE......
resimler netten alıntıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Huzur ve Sağlık Büyük Bir Zenginliktir

Huzur ve Sağlık Büyük Bir Zenginliktir

Bakılmaya Değer Yayınlar