ADRESLERİM

ADRESLERİM

6 Mart 2009 Cuma

boyner

Boyner Mağazaları ayakkabı ve çanta modasının takipçilerini, reyonlarında satışa sunduğu Chantal, Guess, İnci, US Polo, Steve Madden, Lumberjack, American Eagle, San Marina, Minelli, Pia Mia, Bronx, Camper, Fiorella, Pierre Cardin, Vakko, Sasha, David Jones, Gön, Benetton, Sisley markalarının birbirinden şık modelleriyle tanışmaya davet ediyor.

Sezonun moda renkleri olan kahve, petrol mavisi, yeşil ve koyu mor renkli ayakkabılar, çizmeler ve botlar, stil sahibi kadınların şıklığını tamamlıyor. Özellikle dolgu topuk ve platform ayakkabı, bot ve çizmeler, sofiste şıklık için en uygun modelleri oluşturuyor.

Süet ve krokodil malzemeden yapılmış olan modeller ise hem gündüz hem de gece kullanım için ideal çözümler sunuyor.

En trendy modellerden olan western çizme ve botlar, yeni sezonda, macera tutkunlarının gözdesi olmaya aday. Diğer yandan, kürklü ve avitor çizmeler ise oldukça dikkat çekiyor.

Son zamanlarda giysi ve aksesuarlarda kullanılan etnik unsurlar Boyner’in pullu, işlemeli ve patchwork tarzındaki çantalarında hayat buluyor. Diğer taraftan büyük boy çantalar da sezonun öne çıkan modelleri arasındaki yerini alıyor.



Ayakkabı ve çantada neşeli tarzı tercih edenler için ise gül motifli modeller en uygun alternatifi oluşturuyor.

Boyner yeni sezonda erkekler için de George Hogg, Camper, American Eagle, Lumberjack, Noxis, Extime, Kınetix, Mytrax, Flogart, Slazenger, Pierre Cardin markalarına ait klasik, business ve casual tarzın şık modellerini sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Huzur ve Sağlık Büyük Bir Zenginliktir

Huzur ve Sağlık Büyük Bir Zenginliktir

Bakılmaya Değer Yayınlar