- Kurabiyeleri sıcakken tepsiden çıkarırsanız daha kolay çıktığını görürsünüz.
- Pastaları süslemek için kullanacağınız meyveleri limonlu suya batırıp çıkarırsanız daha sonra kararmadığını görürsünüz.
- Kek ya da poğaça yaptığınızda tepsiyi sıcakken ıslak bez üstüne çıkarırsanız daha kolay çıktığını görürsünüz.
- Kek hamurunun daha iyi kabarması için hep aynı yöne karıştırmalısınız.
- Kek yaparken önce sıvılar konulmalı,un elenmiş olmalı en son kabart tozu eklenmeli,soğuk fırına verilip fırın sonra çalıştırılmalıdır.
ADRESLERİM
29 Ağustos 2010 Pazar
Püf Noktaları
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Huzur ve Sağlık Büyük Bir Zenginliktir

paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim
YanıtlaSil