ADRESLERİM

ADRESLERİM

23 Ağustos 2010 Pazartesi

Sahte Zeytinler


Sağlığımızla her şekilde oynanıyor ve dur diyemiyoruz.Tohumlarımız başta hastalıklı derken,GDO lu ürünler de yetmezmiş gibi halkımız da üç kuruş için sağlığımıza ne zararlıysa yapabiliyor biraz daha kazanmak için...
Markalı olsun olmasın her zeytin de oynamalar oluyor,şimdilerde uyanıklık yapıp kahverengi olanlara da el atar oldular,en güzeli kendinizin zeytin ağaçlarınızın olması ki bu da betonlaşan dünyada çok zor...
Zeytinleri kumaş boyasında bekletiyorlarmış,daha siyah görünümlü bu zeytinler tahmin ettiğiniz gibi sağlığımız için bir facia oluşturuyor.
Boyalı zeytinleri ayırdetmek kolay aslında,kabuğu zar gibi ayrılır,içi kum gibidir bir de çekirdeği simsiyahtır.Normalde siyah zeytinlerin çekirdekleri kahverengi olur,kabuğu zar gibi ayrılmaz içi kum gibi değil etli olur.8 senedir kendi zeytin ağaçlarımızdan salamura yapıyoruz ve ev dışında bir yerde zeytin yiyemez oldum.
Marmara Birlik zeytinlerinde bile çıkıyor sahte zeytinlerden,o da mı satıldı bilmem yoksa neden ihtiyaç duysun bu tür dalaverelere,bu kadar büyük ve rakipsizken anlamıyorum.
Sevgiler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Huzur ve Sağlık Büyük Bir Zenginliktir

Huzur ve Sağlık Büyük Bir Zenginliktir

Bakılmaya Değer Yayınlar