ADRESLERİM
12 Ağustos 2010 Perşembe
Şekerli Patlamış Mısır
Her zamanki usulde ama tuz yerine şeker atarak mısırlarınızı patlatın.Ben 1 tatlı kaşığı kadar yağ ile 1 şeker kaşığı şekere 2 avuç kadar mısır ekleyip karıştırıyorum.Patlamaya başlayınca ağzını kapatıp sallayarak patlama sesi bitene dek ocakta tutuyorum.
Servis yaparken,mısır gevrekleriyle ya da fındık fıstık badem gibi çerezlerle sunabilirsiniz.Ben beğendim.Eğer değişik tatlar denemeyi seviyorsanız yapın derim,klasikten vazgeçebilenler için bir güzel bir tat...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
ellerine sağlık canım. benim Cem mısır hastası amaben eve uzun bir süredir almamaya gayret ediyorum şu GDO olayına çok takıldım.
YanıtlaSilGerçi doğal tek bir gıda bırakmadılar ya o da işin ayrı bir yönü
sevgiler