ADRESLERİM

ADRESLERİM

1 Mart 2011 Salı

ADALET İSTİYORUMMMMM

Kimseye karışmadan kendi halinde yaptığım ya da gördüğüm tüm güzellikleri paylaşmak için açtığım adresimi geri istiyorum,yıllaırmın emeği var,çocuklarıma kaynak olsun diye biriktirdiğim her şeyimi adresim de topladım yıllarca,adalet istiyorum,gerekli mercilere gideceğim kesinlikle,yapılan haksızlık karşısında sessiz kalmayacağım,bir daha görüşene kadar bloğuma girebilenlere geçici olarak veda ediyorum.
Tekrar geleceğim,bekleyin.....

Nedir peki bu durum:Dıgıturk'ün şifreli maç yayınlarını bazı densizler tarafından sitelerinde yayınlanmış,digiturk bir kaç uyarıda bulunduktan sonra blogspot'a dava açmış haklı olarak,evet kendi çapında hak veriyorum ama,bir çürük domates yüzünden bütün tarlayı yakmaya benziyor bu olmaz.....
Daha öncede böyle kapatma sorunları olmuş ve yapamamışlar,umarım bu sorunda halledilir....

Digiturk ün kamuoyuna yaptığı açıklama;


“Tüm kamuoyunun bildiği üzere Digiturk, Türkiye Futbol Federasyonu’nun yaptığı ihale neticesinde yıllık 321 milyon dolar ödeyerek süper toto süper ligi maç yayın haklarını almıştır.
Yayın hakları Digiturk’e ve Lig TV’ye ait olan maçlar, bazı internet siteleri tarafından kanunlar hiçe sayılarak yayınlanmaktadır.
Kanunların kurumumuza yüklediği bütün yükümlülükler eksiksiz yerine getirilip içerik ve yer sağlayıcılar defalarca uyarılmasına rağmen internetten illegal yayın yapılmasına son verilmemiştir.,
Son çare olarak yüce Türk mahkemelerine başvurulup illegal yayınları yapan sitelerin verdiği zararın durdurulması talep edilmiştir. Mahkeme yasal olarak her şeyin yapıldığını ve ihlalin hala durdurulmadığını tespit ederek bu sitelere erişimin engellenmesi kararı vermiştir. Bu kararın uygulanması ile birlikte blogspot’ta bazı bloglar’a da erişimde problemler ortaya çıkmış olup, bu problemlerin tek sorumlusu uyarıldığı halde illegal içerikleri yapan sitelerin yayınını ısrarla durdurmayan Google ve Blogspot’tur.
Halkımızdan almış olduğumuz destekle Türk futboluna yaptığımız yatırımlarla birlikte, illegal maç yayınlayan kişi yada kişilerle mücadelemiz devam edecektir.

Kamuoyuna saygılarımızla sunulur.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Huzur ve Sağlık Büyük Bir Zenginliktir

Huzur ve Sağlık Büyük Bir Zenginliktir

Bakılmaya Değer Yayınlar