http://cafemis.com

ADRESLERİM

ADRESLERİM
http://cafemis.com ve http://gardenya70.wordpress.com adreslerimde de bekliyor olacağım sizleri,ömrünüz güzelliklerle geçsin,sevgiler

13 Mart 2011 Pazar

Örgü Şişe Çantası Tozluğu ve Anlatımı

Basit bir şişe çantası modeli ve tozluğu,yine kızımın dolabından,okula giderken renk renk takıyor hanım,bir de benim dışarıya yaptıklarımdan yapabilirsem ona da yaptığımdan bayağı çantamız oldu,ben de kullanıyorum ama kendimin kullandıklarını sapsız yapıyorum.

Bu çantalarda önemli olan tabanın yapımı ,tabandan yukarı düzgün bir şekilde çevirirseniz şık duruyor,aksi halde torba gibi durduğundan güzel olmuyor.Bu model de kordon yapımını sizlerle paylaşmak istiyorum.Mısırlı bir bayandan öğrenmiştim.Pantolonların ,penyelerin bellerinde olan kordondan oluyor bitince,3 zincir çekiliyor,sonra üstlerinden ilmek alınıyor,toplam 3 ilmek oluyor tığ üstünde,ikisini çıkarıp ilki ile zincir çekiliyor,ikinci takılıp onunla zincir çekiliyor,üçüncü takılıp onunla zincir çekiliyor.Bu şekilde istediğimiz uzunluğa gelene dek örüyoruz.Bu çantanın kordonunu bu şekilde yaptım,kenarlarından geçirdim ,diktim,ipi sarıp düğüm attım.

1 yorum:

  1. ellrine saglık canım harika olmuş...
    sevgiler...

    YanıtlaSil

Diğer Adresime Geçiş Kapısı

Diğer adresime de beklerim

Bakılmaya Değer Yayınlar