ADRESLERİM

ADRESLERİM

18 Mart 2009 Çarşamba

Olmazsa, Olmazlar!

Son anda gelen akşam yemeği teklifi, uzun zamandır beklediğiniz iş görüşmesi daveti, arkadaşlarınızla katılacağınız partiler.
Olmazsa, Olmazlar!
Moda
Her dışarı çıkma girişimi, Acaba ne giysem? Giyecek hiç bir şeyim yok! söylemlerini de yanında getiriyor. Böyle durumlarda kararsızlık yaşamamak ve hemen hazır olabilmek için kıyafet dolabınızda mutlaka olması gereken parçalar.
Siyah Diz Üstü Elbise
Diz üstü, vücudunuza yapışan siyah bir elbise ile akşam gezmelerinizde gittiğiniz her yere uyum sağlayabilirsiniz. Şıklığınız için joker parçadır.
En Güvendiğiniz Kot Pantolon
Kot pantolon modası artık hem gündüze hem geceye uzandı. Üzerinizde en iyi durduğuna inandığınız kot pantolonunuzu dolabınızda hazır tutun.
Beyaz Tişört
Gündüz hafta sonu gezmeleri için en ideal parçadır. Boynunuza saracağınız toz pembe fularla spor bir şıklık yaratabilirsiniz.
Siyah ve Ten Rengi İnce Çorap
Hayat süprizlerle dolu, bazıları da kötü. Çekmecenizde var sandığınız külotlu çorap aslında olmayabilir ve bunu randevunuza bir saat kala farkedebilirsiniz. Böyle durumlar yaşamamak için dolabınızda paketi açılmamış (ki bu sayede onları gerçekten ihtiyaç duymadığınızda kullanmazsınız) siyah ve ten rengi çorap bulundurun.
Klasik Kesimli Ceket ve Pantolon
Uzun zamandır beklediğiniz iş görüşmesi davetiniz geldiğinde telaşa kapılmadan hazırlanmak için üzerinizde iyi durduğuna inandığınız pantolon - ceket takımınızı dolabınızda bulundurun. Tabii ki iş görüşmesine gittiğiniz şirketin giyim kurallarını ufak da olsa araştırma yapmanız da fayda var.
Siyah Topuklu Ayakkabı
Giydiğiniz her parça kıyafeti zenginleştirecek ve uyum sağlayacaktır siyah topuklu ayakkabı. Rahatlığından emin olduğunuz bir topuklu ayakkabı mutlaka yer verin.
Aksesuarlar
Görünümüzü tamamlayıcı küçük ve şık aksesuarlara dolabınızda yer ayırın. Fular, inci kolye, küçük taşlı küpeler gibi...
Çanta
Her renkle uyum sağlayabilecek tonlarda ve orta büyüklükte bir ya da iki çantayı acil durumlar için hazırda bulundurmanız faydalı olacaktır.
alıntıdır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Huzur ve Sağlık Büyük Bir Zenginliktir

Huzur ve Sağlık Büyük Bir Zenginliktir

Bakılmaya Değer Yayınlar