ADRESLERİM

ADRESLERİM

24 Mart 2011 Perşembe

Dns Nasıl Değiştirilir

Artık blogspotların tadı iyice kaçtı,kendimi haksız yere savaş açılmış bir ülke gibi hissediyorum.Düşünün evinizde bir kasanız var kilitli ve tüm özel eşyalarınızı içine koymuşsunuz,haksızlığa uğradığını söyleyen biri geliyor ve haksızlığın karşısında hissettiklerinden dolayı sizin kasanıza el koyar,size sormaz içinde ne var,sizin için lazım mı,sizin için ne kadar önemli,sadece el koyar,sonra da dalga geçer gibi ara ara açar,kapatır.

Digitürk aynı ABD nin ikiz kulelerin bombalanmasının acısını bahane ederek ülkelere askerlerini doldurması,masum oca insanı öldürmesi gibi,telif hakkı aldığı yayınları uyarmalarına rağmen hala yayınlayan sitelere karşı koymak için tüm blogspotlarla kedinin fareyle oynaması gibi oynuyor.Kurunun yanında yaş ta yanıyor.Digitürk için önemli bir meblağ olabilir ama blogları üzerinden satış yapan,reklam işleriyle uğraşanlar için de elde ettikleri ya da edecekleri karar bir o kadar belki de daha çok önemli...

Maddi ve manevi tazminat davası talep etmeli google bence,bu açılan dava google ve blogger içinmiş,tazminat davası açılmalı,itiraz edilmeli.....

İlk önceleri işe yarayan Dns ayarları artık pek işe yaramasa da belki birilerinin bu ya da başka zaman diliminde işini görür düşüncesiyle ben de paylaşıma açmaya karar verdim.


  • Aşamaları tek tek yazdığım gibi yaparsanız kolayca değiştirebilirsiniz.
  • Denetim masası,ağ ve internet bağlantılarını tıklayınız.
  • Yerel ağ bağlantısını tıklayıp açılan yerden özellikleri tıklayın
  • İnternet protokolü sürüm 4(TCP/IP) kısmı işaretleyip özellikleri yazan yeri çift tıklayın
  • Dns sunucularına sırasıyla ilk kutuya 8.8.8.8 ikinci kutuya 8.8.4.4 rakamları yazın.Tamam diyerek açık pencereleri kapatın.
  • Artık Dns ayarlarınızı değiştirmiş oluyorsunuz,bu şekilde yasaklı sitelere girebilir oluyorsunuz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Huzur ve Sağlık Büyük Bir Zenginliktir

Huzur ve Sağlık Büyük Bir Zenginliktir

Bakılmaya Değer Yayınlar