ADRESLERİM

ADRESLERİM

17 Şubat 2011 Perşembe

14.Tarif Milföy Çanağında Elmalı Tart



Canım Tatesalden bu eşsiz tarif yine ,ellerine sağlık arkadaşım,beni yalnız bırakmadığın için teşekkür ederim.Milföyü de,elmalı harcı da severim,eminim muhteşem olmuştur.Hayatın da herşey istediğin gibi olur umarım,selamlar canım Erzincan'ıma

Tatesaldeki güzel tarifler,yayınlar için buradan uğrayabilirsiniz.

MALZEMELER:
----------------
1 pkt milföy hamuru (10 adet)
2 adet orta boy elma
1 çay bardağı iri dövülmüş ceviz
1 tatlı kaşığı tarçın
1/2 çay bardağı toz şeker
Pudra şekeri
YAPILIŞI:
-----------
Milföy hamurları açılınca bir çay bardağı yarmıyla daire şeklinde kesin...kenarından çıkan parçaları dairenin etrafında birleştirerek çanak şekli verin...Elmaları rendeleyerek toz şekerle pişirin...Üzerine tarçın ve dövülmüş ceviz ilave edin...Çanakların içine bolca koyarak fırında pişirin...Soğuduktan sonra üzerine pudra şakeri eleyerek servis yapın...Afiyet Olsun!!!

1 yorum:

  1. güzel bir etkinlik inşallah katılırım kolay gelsin canım sevgiler

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Huzur ve Sağlık Büyük Bir Zenginliktir

Huzur ve Sağlık Büyük Bir Zenginliktir

Bakılmaya Değer Yayınlar