Sevgili arkadaşım Kayseri yağlaması yapmış,ellerine sağlık diyorum,sağolsun tarifi bizlerle paylaştı,güzel ve lezzetli bu tarif yapmaya değer kesinlikle,ömrün güzelliklerle geçsin arkadaşım,sevgiler
Bedikli için Tıklayınız
YAPILIŞIun,tuz,süt hamur yapılır,yumurta büyüklügünde parcalara ayırıp,ince,ince acıp teflon tavada pişirilir.....
sosu için
kuru sogan,yeşil biber küçük,küçük dogranıp kıymayla birlikte kavrulur,salca eklenip birazda su ekleyip pişirilir....
sos ve yufkalar hazır olunca. bir kat yufka, bir kat kıymalı sos üst üste hazırlanıp dörde bölünür, üzerine sarımsaklı yoğurt konup afiyetle yenir:)))))))))
NOT
unutmayın kayseri yağlaması yenirken çatal kullanılmaz.
elinizle yiyeceksiniz tadı öyle cıkıyor:))))))))
AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder