ADRESLERİM

ADRESLERİM

8 Mart 2011 Salı

66.Tarif Kayseri Yağlaması




Sevgili arkadaşım Kayseri yağlaması yapmış,ellerine sağlık diyorum,sağolsun tarifi bizlerle paylaştı,güzel ve lezzetli bu tarif yapmaya değer kesinlikle,ömrün güzelliklerle geçsin arkadaşım,sevgiler

Bedikli için Tıklayınız

YAPILIŞI
un,tuz,süt hamur yapılır,yumurta büyüklügünde parcalara ayırıp,ince,ince acıp teflon tavada pişirilir.....
sosu için
kuru sogan,yeşil biber küçük,küçük dogranıp kıymayla birlikte kavrulur,salca eklenip birazda su ekleyip pişirilir....

sos ve yufkalar hazır olunca. bir kat yufka, bir kat kıymalı sos üst üste hazırlanıp dörde bölünür, üzerine sarımsaklı yoğurt konup afiyetle yenir:)))))))))
NOT
unutmayın kayseri yağlaması yenirken çatal kullanılmaz.
elinizle yiyeceksiniz tadı öyle cıkıyor:))))))))
AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Huzur ve Sağlık Büyük Bir Zenginliktir

Huzur ve Sağlık Büyük Bir Zenginliktir

Bakılmaya Değer Yayınlar