ADRESLERİM

ADRESLERİM

1 Mayıs 2011 Pazar

Örgü Şişe ve Şarj Çantası










Şişe çantaları ve şarj çantaları benim favorilerimden,olmazsa olmaz olmuş kadar alışmışım.Telefonumu şarja taktığım yer boşluktaydı ve hep sorun oluyordu,uzun bir kablo ucunda telefon yerlerde olmuyordu,icatlar ihtiyaçlardan doğarmış derler ya,gerçekten de öyle,daha önce ilk şarj çantası denememi BURADA yayınlamıştım.

Yeni şarj çantaları ve su şişesi takımından 10 set yaptım,2si İzmit’e gitti,8 tanesi Ankara’ya gitti.Güle güle kullansınlar.İzmit’e gidecek yeni çantalar var elimde,bitince onları da seve seve paylaşacağım.

Şarj çantasına fişini koyun kaldırın,derli toplu oluyor.Şarj ederken de telefonunuzu şarja takıyorsunuz,telefonunuzu bu çantaya koyup fişin üstünden geçiriyorsunuz.

Şişe çantalarını öğrenciler için saplı yapıyorum,gençler ve kendini genç hissedenler için sap yapmıyorum,elde taşınıyor.Su matarasının sağlıksız olduğunu düşünenlerdenim,15 günde bir ya da günlük şişeyi değiştirebilirsiniz bu şekilde kullanırsanız.Kıyafetinize göre farklı farklı yapabilirsiniz.Hem kimsenin suyu ile karışmaz,hem şık olur.

Bebeklerin biberonları için yapılabilir,hem mama geç soğur hem şık durur.

Bu çantaları yapmak için önce tabanı yapılır.Daire her hangi bir motif istenilen büyüklüğe gelince kenarına sık iğne yapılır,zincir çekilir sık iğnenin altına içten batılır,bu şekilde taban ve üst kısım ayrılıp kendiliğinden dönüyor.İstenilen uzunluğa gelene dek örülür,modeli,ipi,süslemesi size kalmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Huzur ve Sağlık Büyük Bir Zenginliktir

Huzur ve Sağlık Büyük Bir Zenginliktir

Bakılmaya Değer Yayınlar